CITAVERDE College, Roermond

CITAVERDE College
Jagerstraat 6
6042 KA Roermond
Limburg
Neem vandaag contact op
geactualiseerd meer dan 6 maanden geleden Yext PowerListings

Economische Info

Hoofdkantoor adres
Limburg

Beschrijving

‘Groen’ is meer dan je denkt. Agrologistiek, food, dierenwelzijn, teelt, detailhandel, de groene ruimte, natuurlijke vormgeving, toerisme en recreatie; het valt allemaal onder de noemer Groen en onder ons opleidingsaanbod. We hebben allemaal Groen nodig in ons leven. Of het nu bossen, parken of weilanden zijn. Of misschien zelfs dat plantsoen om de hoek. Maar Groen is ook voedsel, gezondheid, recreatie, natuur, dier of milieu.

De toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en de herkomst van voedsel creëert nieuwe beroepen en vraagt om goedopgeleide mensen. Goed onderwijs staat bij ons hoog in de vaandel. Daarnaast heerst er een goede sfeer op school waardoor leerlingen zich thuis voelen. Veel opleidingen die het CITAVERDE College aanbiedt, zijn aangepast aan de vraag van de regio. Een keuze voor een toekomst in Groen is een keuze die je maakt met je hoofd én je hart. Het groener maken van onze samenleving is namelijk voor iedereen van belang.

Het CITAVERDE College biedt verschillende brede opleidingen aan verschillende groene sectoren zoals; vormgeving, natuur en bosbeheer, recreatie, milieu, infrastructuur, greenport, veehouderij en sport en dierenverzorging.

Maar we bieden ook onderwijs voor volwassenen. Wil je na je studie nog door in de groene sector? Dat kan uiteraard ook bij CITAVERDE College. In de regio Zuidoost-Nederland is CITAVERDE Bedrijfsopleidingen dé opleider voor de groene sectoren. CITAVERDE Bedrijfsopleidingen verzorgt MBO opleidingen, trainingen en cursussen voor volwassenen in de sectoren agro business, groenvoorziening, overheid, logistiek, detailhandel, food en zakelijke dienstverlening.

Onze leerlingen vertellen ons verhaal. Want zij zijn het beste bewijs dat Groen werkt. Doordat we in ons onderwijs veel met de praktijk samenwerken, komen zij erachter waar hun talenten liggen. We bieden verschillende opleidingen en traject aan, voor zowel VMBO als MBO. Met een VMBO of MBO-Groen diploma kun je alle kanten op.


Trefwoorden:
Praktijkonderwijs, Vmbo, Frans, Techniek, Lwoo, Kaderberoepsgerichte Leerweg, Basisberoepsgerichte Leerweg, Gemengde Leerweg
Categorieën
Middelbare Scholen
CITAVERDE College zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor CITAVERDE College!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken
Facebook

Winkels in de buurt

 1. Louis Eijssenweg 5
  6049 CD  Herten
 2. Past van der Steenstraat 5
  6031 EB  Nederweert
 3. Spoorweg 8
  5963 NJ  Hegelsom
 4. Heldevierlaan 12
  6415 SB  Heerlen
 5. Geusseltweg 45 C
  6225 XS  Maastricht