Citaverde College Locatie Roermond

Naam:
Citaverde College Locatie Roermond
Adres:
Jagerstraat 6
Postcode/Plaats:
6042 KA Roermond
Land:
Limburg
Telefoon:
0475 346346
Fax:
0475 346300
Website:
Geactualiseerd 3 maanden geleden | Gegevens wijziging melden| Onjuiste gegevens opgeven

Website

Beschrijving

CITAVERDE College is een school voor VMBO en MBO onderwijs in de groene sector. Op het CITAVERDE College willen we het VMBO- en MBO- onderwijs zo leuk en leerzaam mogelijk voor je maken.

Fotos toevoegen

Gedetailleerde beschrijving:
‘Groen’ is meer dan je denkt. Agrologistiek, food, dierenwelzijn, teelt, detailhandel, de groene ruimte, natuurlijke vormgeving, toerisme en recreatie; het valt allemaal onder de noemer Groen en onder ons opleidingsaanbod. We hebben allemaal Groen nodig in ons leven. Of het nu bossen, parken of weilanden zijn. Of misschien zelfs dat plantsoen om de hoek. Maar Groen is ook voedsel, gezondheid, recreatie, natuur, dier of milieu.

De toenemende aandacht voor natuur, duurzaamheid en de herkomst van voedsel creëert nieuwe beroepen en vraagt om goedopgeleide mensen. Goed onderwijs staat bij ons hoog in de vaandel. Daarnaast heerst er een goede sfeer op school waardoor leerlingen zich thuis voelen. Veel opleidingen die het CITAVERDE College aanbiedt, zijn aangepast aan de vraag van de regio. Een keuze voor een toekomst in Groen is een keuze die je maakt met je hoofd én je hart. Het groener maken van onze samenleving is namelijk voor iedereen van belang.

Het CITAVERDE College biedt verschillende brede opleidingen aan verschillende groene sectoren zoals; vormgeving, natuur en bosbeheer, recreatie, milieu, infrastructuur, greenport, veehouderij en sport en dierenverzorging.

Maar we bieden ook onderwijs voor volwassenen. Wil je na je studie nog door in de groene sector? Dat kan uiteraard ook bij CITAVERDE College. In de regio Zuidoost-Nederland is CITAVERDE Bedrijfsopleidingen dé opleider voor de groene sectoren. CITAVERDE Bedrijfsopleidingen verzorgt MBO opleidingen, trainingen en cursussen voor volwassenen in de sectoren agro business, groenvoorziening, overheid, logistiek, detailhandel, food en zakelijke dienstverlening.

Onze leerlingen vertellen ons verhaal. Want zij zijn het beste bewijs dat Groen werkt. Doordat we in ons onderwijs veel met de praktijk samenwerken, komen zij erachter waar hun talenten liggen. We bieden verschillende opleidingen en traject aan, voor zowel VMBO als MBO. Met een VMBO of MBO-Groen diploma kun je alle kanten op.

Trefwoorden:

Onderwijs Ict

Het bedrijf Citaverde College Locatie Roermond is opgenomen in de volgende categorieën:

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Citaverde College Locatie Roermond!

Deel je ervaringen!

Winkels in de buurt

 1. Louis Eijssenweg 5
  6049 CD  Herten
 2. Pastoor van der Steenstraat 5
  6031 EB  Nederweert
 3. Spoorweg 8
  5963 NJ  Hegelsom
 4. Heldevierlaan 12
  6415 SB  Heerlen